Jump to content

Gear VR szemüvegre is jön a Minecraft

2016. 03. 17. 10:00

Az Oculus Rift nem az egyetlen virtuális valóság platform, ami kapni fog egy szeletet a Minecraft pitéjéből, derült ki tegnap a 2016-os GDC alkalmával.

Az, hogy a Microsoft open world sandbox játéka Oculus Rift-en ott lesz, már igazán senkit se lepet meg. Viszont a vállalat szóvivője egyúttal azt is megerősített az Engadget számára, hogy a Samsung Gear VR szemüvegével is kalandozhatunk, majd a Minecraft-ban. Ez azért is jó hír mert a Samsung eszköze sokaknak sokkal elérhetőbb, mint a rivális Oculus Rift. Így sokkal több emberhez juthat majd el a Minecraft, akik virtuális térben is kiszeretnék próbálni, de nem szeretnének ezért bankot rabolni.

Az Oculus Rift-es próbák alapján egészen lenyűgöző élményt add, ha kipróbáljuk a Minecraft-ot a virtuális valóságban. Sajnos azt még nem tudni mikor kerül ki Gear VR-ra vagy, hogy mennyibe fog kerülni, se azt hogy hogyan lehet majd letölteni, szóval lényegében semmit. De legalább már nem csak egy kosza gondolat, vagy egy pletyka szintjén beszélhetünk róla.

(Forrás: engadget.com)